2013. június 4., kedd

Győzött a „gentlemen’s agreement”! Díjaztuk a megbízhatóságot!

Május 30-án fordulóponthoz érkezett az Üzleti Randi Klub, hiszen 30. alkalommal tartottuk meg az ország legkülönlegesebb és egyik legjelentősebb országos üzleti kapcsolatépítő rendezvényét, az Üzleti Randi Találkozót.
Hiába volt esős, dugókkal teli a reggel, a közel 70 cégvezető minden akadályt legyőzve, annál nagyobb lelkesedéssel érkezett a találkozóra. A Találkozó több szempontból is különleges volt, hiszen nemcsak a jubileumi alkalmat ünnepelhettük, hanem az idén harmadik alkalommal átadott, Üzleti Megbízhatóság Díjak nyerteseit is.
Balról: Sörös Géza, Haiman Péterné, Mihalcsik László, Joó Zsuzsanna, Vereb István,  Kisné (Kis Sándor képviseletében)

Az Üzleti Randi Klub a díjat 2011-ben alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az üzleti kapcsolatok és az üzleti partnerek közötti bizalom fontosságára, és értékére.

A Klub életében prioritást élvez az összefogás, erre is utal a közösség jelmondata: „Evezzünk egy hajóban!”. Az összefogás és az együttműködés pedig elképzelhetetlen hiteles, megbízható üzletemberek nélkül.
Az Üzleti Randi Klub tagjai egy hónapon keresztül szavazhattak azokra a vállalkozókra, akiket korrektnek tartanak, akikkel öröm együttműködni, akikre lehet számítani.

A legtöbb szavazatot Mihalcsik László, az Indi Europa Kft. vezetője kapta, így idén övé lett a Fődíj! A fődíjhoz járó üvegdíszen és oklevélen kívül idén 100.000 Ft értékű ajándékkal is gazdagodott a nyertes.

Ahol még érték a kézfogás
Két üzletember között történő kézfogás, vagy szóbeli megállapodás már egyáltalán nem szokás a mai világban. Nincs olyan jelentősége, mint régebben. Ennek ellenére Mihalcsik László mégis hisz benne. Mint iparban tevékenykedő cégvezetőtől sokszor hallottuk az alábbi szavakat:
„Egy-egy ajánlásért, betartott ígéretért soha semmilyen ellenszolgáltatást nem vártam el, sőt én még a mai napig is hiszek az úgy nevezett gentleman's agreement-ben, amikor elég egy kézfogás és nem kell különböző papírokat kiállítanunk, hogy valóban megtörténjen az, amit esetleg egy asztalnál megbeszéltünk.”
(gentlemen’s agreement: nem formaszerű, írásba nem foglalt, az adott szóra épülő, hallgatólagos megállapodás, megegyezés.)
Üzleti Megbízhatóság Díjat kapott még:
Kis Sándor, a Műanyag Nyílászáró Szervíz Bt vezetője, Haiman Péterné, a Quality Line Kft. vezetője (idén harmadszorra!), és Sörös Géza, a Costella Követeléskezelő Kft. vezetője.

Idén először adtuk át az Üzleti Randi Különdíját, melyet első alkalommal Joó Zsuzsanna, business coach vehetett át.

Csak úgy "röpködtek" az üzletek
Tapasztalataink szerint a cégvezetők zöme nagyon szkeptikus atekintetben, hogy egy üzleti találkozó konkrét hasznot hozhat számára. Nem is csoda, hiszen nem nagyon van hagyománya az ilyen rendezvényeknek Magyarországon.
Viszont, aki egyszer részt vesz az Üzleti Randi baráti hangvételű, különleges atmoszférájú, egyedi szisztéma alapján felépített rendezvényén, nem tud leszokni róla. Olyan élményben lesz része, amelyben a "saját bőrén" tapasztalhatja meg a személyes kapcsolatok erejét, hatékonyságát, eredményességét.
Igen sok konkrét üzleti együttműködés került elő a Beszállítói Fórumon, például a Szentkirályi Ásványvíz Kft-vel történt beszélgetésen. Továbbá a közel 300 tárgyalás, amelyet a résztvevők bonyolítottak, máris konkrét üzleteket eredményezett:
„Szerintem nagyon pazarul sikerült a csütörtöki nap. Tudnod kell, hogy a találkozón sikerült Pál Orsival (Liegl & Dachser) megegyeznünk. Ezen felül egy jót tárgyaltam  Tápai Jánossal. Úgy néz ki, hogy rövidesen szerződést kötünk.”
(Bálint József, Tax-Orientation Consulting Kft.)

„Nem tétlenkedtem, még csak 2 nap telt el a Találkozó óta, de már árajánlatot készítek Tompos Attilának (Jupiter Reál Kft.), mert valószínű viszonteladóim lesznek, hiszen több ilyen igény felmerült a saját vásárlóik között! Úgyhogy most ezt pörgetem, mert Attila a lelkemre kötötte, hogy siessek!” (Kálmán Ildikó, Alföld-Forest Kft)

Az eredmények magukért beszélnek 
Újra megerősítést nyert, hogy az Üzleti Randi által kifejlesztett üzleti kapcsolatépítés igenis automatikusan generálja az üzleteket, együttműködéseket, ajánlásokat! Ráadásul a sikerhez nagy mértékben hozzájárul a személyre szóló Mentor Programunk.

Akik a nyári uborkaszezonból az uborkát megették
A személyes kapcsolatépítés mindig rendkívül hasznos, különösen nyáron. Talán, kicsit több idő fordítható arra, hogy olyan információkkal, partnerekkel gazdagodjon, amely hozzájárul ahhoz, hogy amíg másik bosszankodnak az uborkaszezon miatt, addig Ön jobbnál jobb együttműködéseket kössön.
Ha engedi, segítünk, hogy igen termékeny időszaknak nézzen elébe!
Ezért szeretettel meghívjuk a Kiváló Vállalkozások Fórumának első hivatalos Meetingjére (június 12-én).
A Meeting programját ezen a linken olvashatja >>

Tartogatunk még meglepetést!
Köszönjük mindenkinek, aki eddig megtisztel minket bizalmával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése