2010. július 22., csütörtök

Üzleti közösséget szervezünk, de nem is akárhogy!

A közelmúltban lett új logója a KÜR Klubnak. Folyamatosan vezetjük be, folyamatosan kommunikáljuk.

Mit is akarunk kifejezni ezzel az újítással?

A magyar kkv-k többsége gyakran úgy érezheti, egyedül van problémáival, küzdelmeivel. Sokan vannak, akik a "partvonalról" bekiabálva "osztják az észt" a kkv-knak, hogy ezt meg azt, így meg úgy kell csinálni, és akkor hirtelen, elképesztő módon fog majd duzzadni a bankszámla.

A valóságban mindez, sajnos nem így történik.
Meggyőződésem, hogy egy vállalkozó sem érthet mindenhez - elég baj is, ha úgy gondolja magáról -, ezért rendkívül hasznos, ha olyan üzletemberek, szakemberek vesznek körül minket, akiktől lehet kérdezni, segítséget kérni főként úgy, hogy már személyesen találkoztunk, ismerjük egymást.

Erről van szó! Üzleti közösséget szervezünk!
Olyan "családot" szeretnék létrehozni, ahol mindenki megtalálja azokat a vállalkozásokat, akikre számíthat. Természetesen, vannak üzleti érdekek. Ezeket kölcsönösen tiszteletben kell tartani. De nem okosságokat akarunk adni a klubtagoknak, nem akarjuk megmondani, kinek mit kell csinálnia, hogyan boldoguljon.
Szeretnénk bebizonyítani, még a kételkedő klubtagjainknak is, hogy az üzleti kapcsolatok hihetetlen erőt, gazdagságot jelentenek, amelyre lehet jövőt építeni.

Evezzünk egy hajóban!
Ha a klubtagok képesek adni: értéket, segítő szót, kapcsolatokat, információkat, együttműködést egymásnak, az fantasztikus eredményeket fog produkálni. Dr. Lelkes Zoltán klubtagunk mondta saját tapasztalata alapján: "minél többet adok, annál többet kapok vissza". Lehet, hogy ez sokaknak furcsa kijelentés, de működik.

Ha jól evezünk, ha figyelünk egymásra, a hajó menni fog előre, és ha a hajó megy, akkor mindenkinek megy, aki benne ül!
Kívánom, hogy minden klubtag tapasztalja meg ezt a saját vállalkozásában.

Még folyamatban vannak azoknak a fejlesztéseknek az előkészítése, amelyek a klubtagok érdekét szolgálva, még hatékonyabbá teszik a klub életét, és intenzíven hozzájárulnak a tagok sikeréhez.
Rövidesen jelentkezek a részletekkel.

1 megjegyzés:

  1. Klubtagként kíváncsian várom a részleteket, biztos hasznos lesz.
    Jászberényi Ivett - OPTITAX Számviteli Kft.

    VálaszTörlés