2009. június 11., csütörtök

Egy zseniális módszerrel, és partnerkapcsolatai segítségével hogyan ért el rendkívüli eredményt egy ipari vállalkozás fél év alatt?

A mai világban aranyat érnek azok a lehetőségek, tanácsok, módszerek, amelyek konkrét segítséget tudnak adni egy vállalkozásnak, hogy boldoguljon, és elérhesse célját.

Egy olyan lehetőségről szeretném tájékoztatni, ahol két legyet üthet egy csapásra.

Az egyik légy: Megismerkedhet egy hihetetlenül egyszerű, és zseniálisan jól bevált módszerrel, amely bemutatja, hogy egy faipari vállalkozás hogyan vált fél év alatt kiemelkedően jövedelmezővé partnerkapcsolatai, szövetségesei által.

A módszer, a példa olyan, hogy természetesen nem csak faipari cégek alkalmazhatják, hanem bármilyen cég, legyen az termelő, vagy akár szolgáltató.

A másik légy:
alkalom nyílik arra, hogy Ön rögtön ki is próbálja, hasznosítsa ezt a módszert.

A módszer megismerésére és az alkalmazására a legutóbbi Virtuális Üzleti Randi & Expo-n volt lehetősége az érdeklődőknek, június 17-én.
(VÜREX, itt a webhelye >>>).
Óriási előnye, hogy Önnek az irodájából nem kell sehová sem mennie. A speciális weboldalunk segítségével olyan üzletre tehet szert, amire nem is számított. És csak 3 órájába kerül.

De még nincs vége!
Két ajándékot is tartogatok a bátor vállalkozóknak:

1. Minden résztvevő cég egyenként bemutatkozhat egy rövid kis interjú formájában, ráadásul ingyenesen, a KÉP Klub oldalán a következő hetekben. Így több száz olvasó figyelme rá irányul, és a módszert velük tovább folytathatja.

2. Minden résztvevő cég a VÜREX-en egy olyan letölthető oldalhoz jut hozzá, ahol további cégek 1-2 perces bemutatkozását hallgathatja meg. Ezeken a hanganyagokon a cégvezetők egyértelműen elmondják: ők miben jók, milyen kapcsolatokat, illetve lehetséges beszállítókat, együttműködő partnereket keresnek.

A VÜREX-en való részvétel díja: jelképes, 3000 Ft+áfa, mindössze az adminisztrációs költségekhez való hozzájárulást jelenti.
Üzleti Randi Partnereinknek teljesen ingyenes!

Ha kíváncsi, hogyan működik technikailag a VÜREX, milyen funkciói vannak: itt megtekintheti!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése