2013. február 26., kedd

Újdonság! Miért éri meg az egy órás virtuális kapcsolatépítés?

Egy igen különleges kapcsolatépítési formával élhetnek az Üzleti Randi Klubtagok és a Magyar Üzleti Világ előfizetői január 1-től, amely egy igazi unikum a piacon. Ennek a neve VÜREx, vagyis Virtuális Üzleti Randi & Expo, ami gyakorlatilag egy internetes kapcsolatfelvételt jelent egy weboldal segítségével.

Mire jó ez a weboldal? Mit lehet itt csinálni?
Jelenleg, minden hónapban van egy alkalom, amikor ezen a weboldalon "találkozhatnak", információkat szerezhetnek egymásról és üzleti kapcsolatokat építhetnek a cégvezetők. A vállalkozások kapnak egy önálló bemutatkozó oldalt, ahol minden fontosat elmondhatnak magukról.

 Megismerik egymás tevékenységét, azonnal küldhetnek üzenetet, chat-elhetnek a kiszemelt cégekkel, de akár fel is hívhatják a cégvezetőket.
A megismerkedést követően kérhetnek segítséget, ajánlást, személyes tárgyalásra időpontot. Mindössze 1 óra alatt több új üzleti partnerrel gazdagodhatnak úgy, hogy közben sehová sem kellett utazniuk.

Milyen eredmények születnek?
Mi magunk is profitáltunk belőle, ugyanis rendezvényhelyszínt kerestünk.
A VÜREx-en meg is kérdeztem a résztvevőket, tudnának-e nekem ajánlani hoteleket. Nagyon segítőkészek voltak, és több tippet is kaptam. Utána jártam, és valóban bejött az egyik ajánlás, az áprilisi rendezvényünket ott fogjuk megtartani.

Egy másik alkalommal mindenki bemutatkozott 3-4 mondatban a chat-falon. Miután megnéztük egymás céges bemutatkozását (ahová bővebb információk vannak feltöltve a cégekről), lehetett kérdezni egymástól. Többen érdeklődtek egymás referenciája iránt, illetve kértek segítséget, hogy kik tudnak bizonyos céghez kontaktot adni. Így például olyan nagy vállalatokhoz lehetett személyes kapcsolatot kapni,  mint a Alcoa, vagy éppen a Hungaropharma.
Olyanról is tudok, aki már egy üzenetváltás után konkrét megrendelést adott egy másik cégnek.

Azok a cégeknek, akik vették a fáradságot, hogy 1 órára bekapcsolódjanak a VÜREx-be információkkal, új ismertségekkel, lehetséges partnerekkel gazdagodtak!

Természetesen, a személyes találkozásokat semmi sem pótolhatja, ezért többen is érdeklődtek a következő találkozó után.
A Tavaszi Országos Üzleti Randi Találkozó március 22-én lesz, Lajosmizse mellett a gyönyörű Geréby Kúriában.  Részletek itt >>>


Tóth Valéria

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése