2012. november 14., szerda

Ha valakinek értéket tudsz adni, értéket is fogsz kapni


Ezen gondolatok, értékek jegyében tartottuk meg november 8-án az első klubnapunkat Budapesten.
A 3,5 órás zárkörű klubnap (amelyre csak az Üzleti Randi Klub tagjai voltak hivatalosak) célja: olyan információkhoz, tudáshoz, kapcsolatokhoz, együttműködésekhez, közös projektekhez segítsük hozzá egymást, amelyre más módon nem volna lehetőség.

Valljuk, hogy egyedül nem lehet nyerni.
Mindenkinek kell egy csapat, aki hisz benne, aki megérti, akikkel megoszthatja a problémáit, akik ugyanúgy keresik a lehetőségeket.
Egymás megismeréséhez, a bizalom kiépítéséhez pedig szükség van az együtt töltött időre.

A klubnap kifejezetten interaktív volt.
Első feladatként mindenkinek meg kellett határoznia azt a 2 előnyt, ami a cégére, termékére jellemző, amitől ő jobb, másabb, értékesebb, mint a konkurens, és ami miatt érdemes őt választani.
Ez a feladat korántsem volt könnyű. Mindenki elmondta a saját verzióját, a többiek pedig elmondták a véleményüket, kritikájukat, amiből rengeteget lehetett tanulni.

Ezt követően Joó Zsuzsanna, a Karrier-Iskola Kft. ügyvezetője tartott egy minitréninget, amelyből megtudtuk, hogy milyen szerepe van a személyiségtípusoknak a kapcsolatépítésben és az üzletszerzésben.

Egy rendkívül hasznos rész következett, amikor a klubtagok beszéltek aktuális problémáikról. Arról, hogy milyen kapcsolatokat keresnek most. Sok-sok új információ és kapcsolódási pont került a felszínre!
Erre a programpontra a jövőben több időt fogunk szánni.

Néhány kép a klubnapról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése