2013. február 7., csütörtök

Ilyen üzleti lehetőségek születtek a 28. találkozón

Nagyon, nagyon úgy néz ki, hogy 2013 az összefogás éve lesz. Illetve azok fognak komolyabb eredményeket, sikereket elérni, akik képesek az együttműködésre másokkal.

Mert lehetőség, üzlet az van, ez biztos!
Erről tanúskodik a január 31-én megtartott 28. Üzleti Randi Találkozó is.

Nagy öröm volt látni, hogy nagy többségben voltak azok az új cégek, akik a gyártás, termelés, az ipar területén tevékenykednek. Ráadásul, ők valóban együttműködésre nyitottak, új üzleti kapcsolatokat keresve vettek részt a rendezvényen.

Ugyanez a nyitottság volt elmondható Beszállítói Fórum is, ahová konkrét igényekkel, kérésekkel érkezetek a vállalatok.

Az Üzleti Randi Klub egyre fokozottabban figyel arra, hogy minden vállalkozásnak személyre szabott segítséget nyújtson a kapcsolatépítéshez. Tehát, különféle eszközökkel a felszínre hozzuk azokat az információkat, amelyek által konkrét kapcsolódási pontok lesznek láthatók a cégek között. Így rendkívül felgyorsítjuk az üzlet-, és piacszerzést a vállalkozások számára.

Így például a mostani találkozón is minden résztvevőtől megkérdeztük: milyen megoldásra váró problémája van, mire lenne igénye, hol szeretne segítséget kapni, milyen területen akar fejlődni, előrébb lépni.

Az alábbi üzleti lehetőségek érkeztek a résztvevőktől (csupán néhány példa):
„Rövid és hosszú távon, kiszámítható üzleti életet élni. Élelmiszeripari és mezőgazdasági vállalatokkal akarok megismerkedni. Jordániával export-import kapcsolatba kerülni!(Export-import gyakorlat megismerése a célom)” /Győri Gábor/
Fémtömegcikk gyártókat keresünk. Műanyagfröccsöntő cégeket is keresünk, illetve vonalkodós rendszerek is érdekelnek. /Takács Zoltán/
„Ügyvitelszervezési problémánk van. Jelenleg ügyvitelünk, céges folyamataink átalakításában, informatikai egyszerűsítésben van szükségünk tanácsadásra, hogy megfelelő döntést hozhassunk meg.” /Kis Sándor/

„Vállalkozásunk jövője, irány kiválasztása a fő feladatunk: 1. vállalkozás fejlesztése 2. vállalkozás értékesítése. Egzisztenciális biztonság megteremtése.” /Puksa Ferenc/

„Hang dokumentumok napi ütemezéssel gépelési kapacitásra van szükség. Személyes brand építés, és pr tevékenységben segítséget keresünk” /Sz. Antal/
„Szerszámgépgyártó, forgalmazó, megmunkáló gépekkel dolgozó cégeket keresünk. Generálkivitelezőket, építőket, épületfelújítókat keresünk. Épületüzemeltető cégeknél akár alvállalkozói kapcsolat is érdekel.” /W. Anita/
Az összes felmerült igényt a február 14-i, zártkörű klubnapon hozzuk nyilvánosságra, tehát a klubnap résztvevői megkapják ezt a listát.
Ha Te is szeretnél ehhez a közösséghez tartozni, információkat, üzleti lehetőségeket kapni, hívd a 20/554-2990-es számot, Kovács Anett kolléganőm elmondja a részleteket!
Látszik, nagyon is látszik, hogy akik nem alkalomszerűen próbálnak egy-egy kapcsolatra szert tenni (ami leginkább csak az azonnali eladást hivatott szolgálni), hanem TUDATOSAN törekszenek arra, hogy MEGISMERJENEK vállalkozásokat, próbáljanak BIZALMAT kelteni másokban azzal, hogy segítőkészek, azok paradox módon mégis előbb kötnek üzletet és messzebbre jutnak.

A célunk, hogy hozzásegítsünk Téged is testre szabott megoldásokkal, hogy mielőbb elérd az üzleti céljaid és stabil lábakon álljon a vállalkozásod. Ehhez olyan stratégiával és eszközökkel rendelkezünk, amely segítségével biztonsággal elérhető.

Ha nem voltál még találkozónkon, de szeretnéd magad is megtapasztalni, miről is beszélünk, március 22-én kipróbálhatod a 29. Üzleti Randi Találkozón a gyönyörű Geréby Kúriában (Lajosmizsén).

Ha többet szeretne megtudni a tudatos kapcsolatépítésről, a személyre szabott stratégiánkról, szívesen adunk felvilágosítást a 20/554-2990-es számon, vagy a klub@uzletirandi.hu címen.

Íme a fényképes beszámolónk a január 31-i találkozóról:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése