2012. június 5., kedd

Akikre büszkék vagyunk 2012-ben

Balról jobbra: Kis Sándor, Lidit Csaba, Vereb István,
Dr. Lelkes Zoltán, Beck György
A Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub május 31-én, Budapesten tartotta 25. Üzleti Randi Találkozóját, amelynek keretében 5 vállalkozás kapta meg a 2012-es Üzleti Megbízhatóság díjakat.
A Klub a díjat 2011-ben alapította azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az üzleti kapcsolatok és az üzleti partnerek közötti bizalom fontosságára, és értékére.

A Klub életében prioritást élvez az összefogás, erre is utal a közösség jelmondata: „Evezzünk egy hajóban!”. Az összefogás és az együttműködés pedig elképzelhetetlen hiteles, megbízható üzletemberek nélkül.
Ma már egyre inkább igaz az, hogy az emberek attól vásárolnak szívesebben és többször, akit ismernek, és akiben megbíznak. A megbízhatóság tehát olyan versenyelőny egy cég számára, amely hosszú távra biztosíthatja jövőjét, fejlődését, és amelyre érdemes alapozni.

A KÜR Klub tagjai egy hónapon keresztül szavazhattak azokra a vállalkozókra, akiket korrektnek tartanak, akikkel öröm együttműködni, akikre lehet számítani. Összesen 24 cégvezetőre érkezett jelölés. A jelöltek közül minden évben a legtöbb szavazattal rendelkező 5 üzletember kapja meg a díjat. A fődíjat az nyeri el, aki nem csak megbízható, hanem ajánlásokkal, információkkal önzetlenül segíti a többi klubtagot.

2012-ben Üzleti Megbízhatóság díjban részesült (lásd a fenti fotót): Beck György, a Beckground Kft. ügyvezetője, Lidit Csaba, a PC Vitalitás Kft. ügyvezetője, Haiman Péterné, a Quality Line Kft. ügyvezetője (ő nincs rajta a képen), Kis Sándor, a Műanyag Nyílászáró Szervíz Bt. tulajdonosa.
Gratulálunk!

Üzleti Megbízhatóság fődíját kapta:
Dr. Lelkes Zoltán, az Optasoft Kft. ügyvezetője. A következő rövid videóinterjúban elárulja: mi az, ami számára a legfontosabb az üzleti életben:



Itt további fotókat láthatsz a találkozóról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése