2010. szeptember 13., hétfő

Ajándékba adok Önnek egy csinos hölgyet!

Tudja, ki ez a csinos fiatal hölgy, és mi köze az Ön vállalkozásához?

Akár hiszi, akár nem, nagyon is sok köze van hozzá. Ha Ön is úgy akarja, a jövőben rendszeresen találkozhat vele, rengeteget fog tenni azért, hogy az Ön cége olyan kapcsolatokkal és üzletekkel gyarapodjon, amelyek komoly hasznot és profitot hoznak. Ez nem frázis, nem szövegelés!!!

Higgyen nekem, ez a hölgy Önért fog dolgozni a következő hónapokban!
Hogyan?
Kérem, olvassa tovább!

Bemutatom tehát legújabb, csinos kolléganőmet, Benák Tündét, aki fiatal kora ellenére igen sok tapasztalatot szerzett az üzleti kommunikáció területén. Két éven keresztül folyamatosan tartotta a kapcsolatot egy országos nyelviskola meglévő és leendő ügyfeleivel. Regionális rádiónál közéleti műsorvezetésben vett részt, valamint a Délmagyarország napilapnál egy éven keresztül a "háziasszonyi" teendőket is látta el, számos vállalkozás reklámarca is volt.

Lelkes munkatársaim, Tündi, és az Üzleti Randi alapítása óta nálunk dolgozó Tóth Vali (az ő kedvességét és segítőkészségét már sokan megtapasztalhatták) konkrét segítséget fognak Önnek adni a 14. Üzleti Randi Találkozón ahhoz, hogy új partnerekkel gazdagodjon és új üzleteket köthessen. A találkozó keretében részt vehet a Szakmai Szekciók munkájában, amely most egyedülálló lehetőségeket kínál.

De ehhez jelen kell lennie!
Feltétlenül számítunk Önre!

Számos iparágból vannak már cégek, akik készek arra, hogy Önnel is együttműködjenek, üzletet kössenek.

Szeptember 16. csütörtök délig jelentkezhet!

6 megjegyzés:

  1. Kedves István!

    Köszönjük az ÜRT férfi résztvevőinek nevében, de szeretnénk megtudni, hogy mi lesz a női tagokkal?

    VálaszTörlés
  2. Kedves "Névtelen"!
    Róluk sem feledkezünk el, azt megigérhetem!

    VálaszTörlés
  3. Kedves István!
    Folyamatosan tanulmányozom a blogukat. Amit tudok azokat a tanácsokat meg is fogadom. Viszont olyan értelemben megakadtam, mit tehetek az üzleti sikerem érdekében egy MLM.es cég munkatársaként egyedül. Azaz nem a cég maga és utána azok alapján halad tovább a cég minden munkatársa, tanácsadója. NEM én egyedül magam igyekszem teljesen más módszert alkalmazni először a saját sikerem érdekében. Az általam megtapasztalt, kitaposott ösvényen majd a munkatársaim végigvezetem. De előtte nekem ki kell taposni, ugyanúgy ahogy az előttem levők tették az új módszerekkel. A cégem még a hagyományos munkamódszer szerint dolgozik.
    Előre is köszönöm a válaszát.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Mária!
    Csak annyit értettem az írásából, hogy az anyacég módszereihez képest Ön valamilyen más értékesítési irányt szeretne követni (ha jól gondolom). Megmondom őszintén, nem ismerem behatóbban az MLM rendszereket, és nem ismerem a terméket sem. Én üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozom cég-cég viszonylatban. Ha jól sejtem Önnek inkább értékesítési tanácsra volna szüksége. Ajánlom figyelmébe az egyik klubtagunkat Magda Attilát, aki értékesítési tréner (www.miraconsulting.hu). Sokat lehet tőle tanulni.

    VálaszTörlés
  5. Kedves István!
    Az én kérdésem az, hogy MLM cég tagjaként partnereket, vevőket érdemes- e nekem keresni Az Üzleti Randi keretében. A termékeink: Táplálék kiegészítők, Vízkezelők, levegőtisztítók, réz és mágnes eszközök, kozmetikai szerek és ökó tisztítószerek.
    Előre is köszönöm a válaszát.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Mária!
    Volták már a találkozóinkon ilyen cégek, és üde színfoltja volt a találkozónak.
    Egy a fontos: ha Ön nem azzal a szándékkal jön, hogy ott "mint egy ügynök", eladjon táplálék kiegészítőt és egyebeket, tehát nincs erőszakosság, hanem inkább szeretné megismerni az ott lévőket, kapcsolatrendszerüket, bemutatni Ön kinek, miben tud segíteni, illetve -reményeim szerint Önnek vannak cégvezetői kapcsolatai -, amelyeket igény esetén szívesen megoszt az érdeklődőkkel, beajánlja őket, stb.
    Ilyen szemlélettel és nyitottsággal mindenképpen érdemes részt venni, másképpen nem ajánlom!

    VálaszTörlés