2011. szeptember 15., csütörtök

Hogyan talál egy nap 10-15 üzleti partnert, miközben semmire nincs ideje?

A kkv-k egyik átka az időhiány, és egyben az egyik legértékesebb tényező is. Az, hogy egy vállalkozás vezetője (illetve a munkatársak hogyan töltik el az idejüket) mire szán időt, energiát, meghatározza az eredményt és hatással van a cég fejlődésére is.
A kapcsolatépítés tekintetében rengetegszer hallom, hogy "nincs időm erre", "nem tudok elszabadulni". Valahogy elfecsérelt időnek, kidobott pénznek értékelik sokan az üzleti kapcsolatok építésére ápolására fordított energiát.

Talán azért, mert nem ígérkezik azonnali haszon belőle?
Vagy nem tudják elképzelni, hogyan is lehet egy üzleti találkozóból profitálni?

Pedig igenis lehet, nem is akárhogyan.
Ezt bizonyítja a múlt héten a Tahitian Noni Arénában megtartott Prémium Napunk, amelynek a témája az energiahatékonyság, a környezettudatosság volt. Ide kifejezetten olyan cégek jöttek, akik ezen területeken dolgoznak.
A Prémium Üzleti Kapcsolatok szolgáltatást most szeptemberben indítottuk el. Az első visszajelzések rendkívül pozitívak. Így tervezzük további tematikus szakmai délutánok szervezését, amelyek lehetnek akár webes formában is.
Kérem, nézd meg ezt a rövid videót, amely a szeptember 9-i Prémium Napról szól!
Megismerkedhetsz a résztvevőkkel, akik elmondják, mit jelentett számukra ez a délután. Megéri rááldozni azt a néhány percet.




Bővül a nagy cégek listája is. Egy nem mindennapi alkalom, hogy partnerségek alakíts ki fejlődő, jól menő magyar vállalatokkal.

Íme a részletes tájékoztató a találkozóról >>>

1 megjegyzés:

  1. Köszönjük, hogy ismételten otthont adhattunk egy értékes rendezvénynek, örülünk az eredményes találkozónak, és szeretettel várunk Benneteket legközelebb is!

    VálaszTörlés