2010. december 16., csütörtök

Jó pár évvel ezelőtt teljesült a vágyam

Volt egy vágyam. Gyerekkoromtól kezdve szerettem volna megmászni egy igazán magas hegyet. Mindig is szerettem túrázni, csúcsokat elérni, gyönyörködni abban a mérhetetlen természeti szépségben, amelyet az Isten adott nekünk. De szerettem a küzdelmet is, ugyanis mászás közben elfáradok, megizzadok, szomjas-éhes leszek, sérülések is előfordulnak. De megéri vállalni, nekem megéri.
Igazából a hegyek között tudok teljesen kikapcsolódni, és ott tapasztalom meg azt a békét, ami örömmel és boldogsággal tölt el.

Jó pár évvel ezelőtt teljesült a vágyam, sikerült a feleségemmel megmászni a 2500 m magas Rysyt a Magas-Tátrában. Felejthetetlen élmény volt.
Most így év végén azon tűnődök, mennyi mindent elérünk, mennyi mindent sikerül megvalósítanunk - persze, vannak kudarcok is -, amelyeket lehet, hogy nem értékelünk igazán. Én azt mondom, örüljünk az élet apró sikereinek is! "Mert, aki a kicsit nem becsüli ..."

Azt látom, hogy a valódi sikerek mögött mindig van egy csomó ember (család, ismerősök, ügyfelek, partnerek), akik nélkül nem juthatnánk egyről a kettőre. Ezért is tartom fontosnak az emberi és az üzleti kapcsolatokat.

Megköszönöm én is, elsősorban a családom tagjainak, hogy velem voltak. Köszönöm az édesapámnak, hogy megtanulhattam tőle a kitartást, a küzdeni tudást és a becsületességet - őt szeptemberben elveszítettem. Köszönöm munkatársaimnak, hogy a mindennapokban segítették, hogy közelebb kerüljünk a kitűzött célunkhoz. Természetesen, köszönöm Önöknek kedves klubtagok, érdeklődők, hogy hittek/hisznek bennünk, a személyes kapcsolatok erejében - figyelmükkel, aktív együttműködésükkel megajándékoztak bennünket. Remélem, nagyon sokak sikeréhez mi is hozzájárulhattunk.

Kérem, gondolja végig ön is, ki az, akinek köszönetet mondhat most karácsonykor, kik azok, akik valamilyen módon hozzájárultak eredményeihez, sikereihez!

Bátran mondhatom az idei év tapasztalatai alapján is, hogy akik aktívan és őszintén keresik az együttműködés lehetőségeit, képesek másoknak is a segítségére lenne, azok előtt folyamatosan nyílnak meg a kapuk. Akik pedig csak az azonnali megrendelést tartják elfogadhatónak, és ha ez nem valósul meg, nem foglalkoznak tovább az üzleti kapcsolatokkal - ők nagyon kis eredményt tudnak realizálni.

Örömmel mondhatom, nagyszerűen fejlődik a Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub. Büszke vagyok a klubtagokra! Példát mutatnak az összefogásra, én is sokat tanulok tőlük.

A 2010. év statisztikája röviden: Ebben az évben folyamatosan emelkedett a találkozóinkon való résztvevők száma.
2010-ben összesen 6 találkozót szerveztünk (hármat Budapesten, továbbá Veszprémben, Szolnokon és Szegeden), illetve 3 virtuálisat. A találkozóinkon összesen 377 fő vett részt, 800 főre duzzadt az aktív érdeklődők száma, 536 négyszemközti tárgyalást bonyolítottunk, amelyekből számos, üzlet, együttműködés, közös projekt született, továbbá rendkívül értékes ajánlásokhoz üzleti és piaci információhoz jutottak a tagok. Mindezek össz' értéke jelenleg, a klubtagok bevallása szerint közel 120 millió forint. (Vannak, akik még nem juttatták el hozzánk az adatokat). És még nagyon sok üzlet van folyamatban.
Egy dolgot nagyon fontos tudni, amikor az eredményeket nézzük. A gondosan ápolt és épített üzleti kapcsolatok folyamatosan generálják az újabb lehetőségeket, amelyek értékét rendkívül nehéz megbecsülni. Adott esetben csak 1-2 év múlva látszódik igazán, de akkor "robban".

Másik örömhír, hogy megalakultak a klubon belül a szakmai szekciók, amelyeknek óriási értéke, hogy lehetőség van mélyebb, hosszabb tavú, akár konzorciális együttműködéseket kialakítani, illetve közös projektekben résztvenni. De ide csak azok jöhetnek, akik tényleg megbízhatóak és tényleg elkötelezettek.

Végezetül fogadják szeretettel a KÜR Klub jókívánságát:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése