2009. október 17., szombat

Az információ és a tudás a versenyképesség alapja

Hirtelen igen megváltozott az időjárás. Alig egy-két hete még melegrekord dőlt meg, most meg fagypont körüli hőmérsékletekre ébredhetünk néha. Az autószervizekben, a gumisoknál két hétre előre már beteltek az időpontok. Lassan itt a téli gumicsere és a gépkocsik átvizsgálásának az ideje. Ahhoz, hogy biztoságosan tudjunk közlekedni, néha át kell vizsgálni az autót, a szükséges javításokat, olajcserét, stb. meg kell csinálni, mert ha elhanyagoljuk, igen nagy kárunk keletkezhet belőle.

Hasonlóképpen, gondolom sok vállalkozó, cégvezető megtapasztalta már tevékenysége során, hogy muszáj néha megállni, átgondolni, megvizsgálni vállalkozása működését: mi az, ami jól megy, hol vannak hibák, gyengeségek, min kell javítani, milyen területen kell alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, kell-e új stratégiát kidolgozni, hogyan lehet hatékonyabbá tenni az üzleti folyamatokat, és így tovább.



Ha valaki nem szán időt az önvizsgálatra, az új szakmai információk, ismeretek megszerzésére, erősen csökken a versenyképessége!

A Kapcsolatépítő Vállalkozók Klub ezért meghirdeti a A növekedés éve 2010 c. programot, amelynek keretében olyan szakemberekkel készítettünk rövid interjút, akik a maguk területén már igen komoly eredményeket értek el, és rengeteg vállalkozásnak tudtak segíteni.

1. Aki most pályázik, 2 hónapon belül simán nyerhet


2. Új értékesítési módszerekre van szükség 2010-ben


3. Hogyan lehet követelést eredményesen behajtani, illetve hogyan lehet elérni, hogy a lehető legkevesebb legyen a kintlévőségünk?


4. Az üzleti folyamatok teljesítményének a növelése olyan sikertényező, amelyről egyetlen vállalat sem mondhat le


5. Hogyan lehet megtalálni az ideális munkatársat?


6. Kommunikáció = több vevő, meglévő ügyfelek megtartása


A növekedés éve 2010 c. szakmai szemináriumról bővebb információt
>>> itt talál!


Jelentkezési határidő: október 27.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése