2009. szeptember 10., csütörtök

Nyitottság, lelkesedés, tenniakarás - ahogy én láttam az első klubnapot

Szeptember 9-én megtartottuk első ingyenes klubnapunkat Budapesten. Valamivel többen, mint ötvenen jelentkeztek rá. A cél, hogy akik számára érték a személyes találkozás, és fontosnak tartják az üzletük fejlődése tekintetében a kapcsolatokat, illetve azok bővítését, személyesen is találkozzanak.

A kb.2-3 órás együttlét egy előadással kezdődött, amelyet Magda Attila értékesítési szakértő, tréner tartott a tárgyalás 7 titkáról. Ezt követően két cégvezető: Calin Vant, a
CV Logisztika Kft. ügyvezetője, és dr. Lelkes Zoltán, az Optasoft Kft. vezetője tartott egy rövid, tanulságos élménybeszámolót arról: nekik mit is jelentenek az üzleti kapcsolatot, hogyan próbálják bővíteni, és milyen hasznuk származik belőle.


A végén pedig a résztvevők megismerkedhettek azokkal a lehetőségekkel és előnyökkel, amelyeket az Üzleti Randi képes nyújtani számukra.

Bennem a találkozó végére még inkább megerősödött az az érzés, hogy igenis szükség van arra, hogy mi vállalkozók összefogjunk, megismerjük egymás értékeit, tudását, kapcsolatrendszerét. Rendkívül örültem annak a nyitottságnak, amit a résztvevők felől éreztem.

Egy-egy kapcsolat olyan, mint egy elültetett mag, amire időt kell szánni, gondozni kell - néha nem is olyan könnyű, de ha ápolom, sokszoros termést hoz. Általában nem azonnal, ugyanis a magból sem lesz egyik napról a másikra termés.


Én azt mondom, bátorság, ne féljünk egymástól, ne féljünk az összefogástól!

Ha megosztjuk egymással értékeinket, adottságainkat, olyan kincsesbányát nyitunk, amelyben mindenki megtalálhatja azt, amire szüksége van.


Nagyon örülnék, ha a klubnapon résztvevők elmondanák, hogyan érezték magukat
, milyen tapasztalatokat gyűjtöttek, egyáltalán, mi a véleményük a kezdeményezésünkről. Természetesen, mások is (akik nem voltak ott) elmondhatják, mit szeretnének kapni a KÉP Klubtól, miben lehetünk segítségükre.

A KÉP Klub előszobája egy komplex kapcsolatépítő és üzletszerő szolgáltatásnak, az Üzleti Randinak. Kérem, nézze meg rövid videónkat:



A részleteket
ezen az oldalon olvashatja!


FELAJÁNLÁS!
Az egyik klubtagunk, Erdei Péter az alábbi felajánlást tette az összes KÉP Klubtag számra:

25% kedvezmény biztosításával meghívom a KÉP klub tagjait a szeptember 15-16-ai adónapunkra, az APEH, PM jeles szakembereinek előadásaira. Az szja-n, tb-n, adózás rendjén kívül a 2009. évi LXXVII. tv-ben szereplő további lényeges változásokat is feldolgozzuk.

További információk a honlapunkon: www.metodika.hu.
(Jelentkezés 14-én délig. Jelentkezzetek és a megjegyzés rovatba írjátok be, hogy üzleti randi!)

Erdei Péter, METODIKA Kft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése