2013. január 8., kedd

Te mire fókuszálsz ebben az évben?

Új évet kezdünk: új reményekkel, új tervekkel, új kapcsolatokkal.
Erről egy történet jut az eszembe: két rab a börtönben azt a feladatot kapta, hogy fesse meg egy vászonra azt, amit az ablakon keresztül lát.
Az egyik csak a rácsokat festette le, hiszen tőlük szinte semmit nem látott a külvilágból. Míg a másik azt a tájat próbálta visszaadni a képen, ami a rácsokon túl volt. A rács meg sem jelent a festményen.


Te mire fókuszálsz?
A rácsra vagy a tájra?

A problémákat, az akadályokat látod csupán, a kifogásokat keresed, hogy mi miért nem megy, vagy észreveszed a hétköznapok kínálta egyszerű lehetőségeket is?
Ugye, egy jelentéktelen picike mag, mekkora fává tud növekedni, ha ápolod!

Gyakran a kapcsolatainkban is azt nézzük, hogy most, azonnal hasznot húzunk-e belőle, nem de? Ha nem, ejtjük, nincs rá szükségünk.
Pedig, ha egy kicsit tovább látnánk az orrunknál, olyan lehetőségeket is észrevennénk, amely elsőre nem nyilvánvaló, nem tűnik nagy üzletnek. De ha ezekre az "apróságokra" képesek leszünk jobban odafigyelni és észrevenni, olyan eredményeket érnénk el, amire álmunkban sem gondoltunk volna.

Legyél türelmesebb és szemfülesebb 2013-ban! Ez az én újévi jókívánságom számodra, kedves Olvasó!

Ne sajnálj időt, energiát fektetni az üzleti kapcsolatok építésébe, ápolásába ebben az évben, mert akármilyen kilátásokat is jósolnak erre az esztendőre, egy biztos: a személyes, emberi kapcsolatok továbbra is a sikeres üzlet, a megmaradás és a fejlődés legalapvetőbb tényezői maradnak.


Ehhez, az Üzleti Randi Klub - a tudatos kapcsolatépítő vállalkozók közössége megbízható partnered lesz ebben az évben is!

Itt megnézheted, mivel készültünk számodra januárban, hogy valóban jól kezd az évet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése