2012. december 17., hétfő

Ne feledd, a kapcsolat tőke, amely kamatozik 2013-ban is - ha engeded

Jó beszélgetések a december 13-i klubnapon
A 2008-as világválság még mindig érezteti gazdasági hatásait, főleg a kis- és középvállalkozó szektorban.

A magyar piac szereplői újabb és újabb kihívások előtt állnak. A vállalkozások vezetői pedig igen vegyesen reagálnak a gazdasági eseményekre. Talán, egyre kevesebben vannak, akik bezárkóznak, szinte csak magukkal foglalkoznak, sem fejlesztésen, sem változtatáson nem gondolkodnak.
Az elmúlt egy évben azt tapasztaltam, hogy az átlagosnál nyitottabb, kapcsolatokat kereső, együttműködésre hajlandó cégvezetők sikeresebbek és eredményesebbek, mint a többiek.
Ezt támasztják alá a statisztikáink is.


Az Üzleti Randi Klub- tudatos kapcsolatépítő vállalkozók közössége öt éves fennállása óta az idén tartotta legtöbb és legsikeresebb rendezvényeit.
Öt országos kapcsolatépítő találkozónk volt, és három, szintén kapcsolatépítő, tematikus prémium rendezvényt is bonyolítottunk.

Így az idén 403 vállalkozásnak, 1547 négyszemközti üzleti tárgyalását irányítottuk, sikerrel.
Az elmúlt közel fél évtized alatt eddig a találkozóinkon összesen 1806 cég, 12.269 üzleti tárgyalást folytatott, az országban egyedülálló szisztéma alapján!
Sokan azt mondják, hogy a kapcsolatépítés nem hoz azonnal hasznot! Tévedés!
Ami igazán megdöbbentő, egyúttal reményt keltő, hogy Találkozóink után a résztvevők átlagosan 67 %-a konkrét eredményeket, együttműködéseket, ajánlásokat, és üzletet könyvelhettek el. Mindezt egy Találkozó után!
Talán egy kicsit ez az eredmény annak is köszönhető, hogy bevezettük a Mentor Programot, amely azt jelenti, hogy minden találkozóra érkező és hozzánk csatlakozó cégnek személyre szabott segítséget nyújtunk a partnerkeresésben, új együttműködések generálásában, új piaci lehetőségek megtalálásában.
Igazi különlegesség a magyar piacon: a tematikus kapcsolatépítő találkozók.
Idén három olyan találkozónk is volt az országosokon kívül, amelyeknek sajátos témája volt. Márciusban kifejezetten női vállalkozóknak, júniusban az export-orientált cégvezetőknek, októberben pedig az innovációban, megújulásban érdekelt kkv-knak rendeztünk prémium találkozókat.
A találkozók egyedülálló felépítésének köszönhetően nem csak új információkkal, kapcsolatokkal, hanem már konkrét üzlettel is gazdagodott számos résztvevő.

A harmadik évét kezdő Magyar Üzleti Világ - az üzleti kapcsolatok magazinja hatalmas átalakuláson és fejlődésen ment keresztül, egyre népszerűbb és ismertebb a vállalkozói körben.
Az előfizetések száma az előző évhez képest 58%-kal nőtt. Jelen voltunk pl. a Szolnoki Gazdasági Fórumon, illetve egyre több szakmai szervezettel kötünk együttműködést, amely további lehetőségeket jelent az Üzleti Randi Klub tagjainak és az előfizetőknek. Ők fognak ugyanis a legtöbbet profitálni ezekből a kooperációkból, hiszen újabb és újabb partnereket ismernek meg a jövő évben a magazin segítségével.

Mindemellett egyre több nagyvállalattal vettük fel a kapcsolatot, hogy egy-egy Találkozónk színfoltjaként hidat teremtsünk a kis-, és középvállalatok és a nagyobb cégek között.
Idén rendezvényeinken a következő cégekkel is tárgyalhattak személyesen a résztvevők:
Hungerit Zrt., Szemerey Transport Zrt., Fonyódi Ásványvíz Kft.,Waberer's International Zrt, Leier Hungaria Kft., Karsai Holding Zrt, Masterplast Group Nyrt., Medikémia Zrt, Roland Divatház Zrt, Nestlé Magyarország, Legrand Zrt, Ravak Hungary, Merkbau Kft., Webasto-Hungaria Kft.

Hogy az egyszeri találkozásokból valódi kapcsolat és üzlet szülessen...
Ezért indítottuk el novemberben a zártkörű Klubnapokat is, ahol kizárólag az Üzleti Randi Klub tagjai vehetnek részt.
Íme a decemberi klubnapunkról néhány fotó:



A 3-3,5 órás klubnapok, minden hónap második csütörtökén lesznek. Célja, hogy egymástól tanuljunk, egymást jobban megismerjük, így nagyobb bizalommal fordulhassunk egymáshoz, ezáltal még több kapcsolódási pont kerüljön felszínre, és hosszú távú együttműködések, üzletek szülessenek!
Idén két klubnapunk volt, egyiken Joó Zsuzsa, a Karrier-Iskola Kft. ügyvezetője tartott egy szenzációs előadást, amelyben megmutatta, milyen hatással van a személyiségtípusok ismerete az értékesítésre.
A másodikon Ruszin Zsolt, a FairConto Zrt. ügyvezetője tárta fel a következő évi adóváltozásokban rejlő megdöbbentő lehetőségeket. Hozzá nagyon hasznos segédanyagokat is kaptak a résztvevők. Jövőre folytatjuk!
A számok, és az eredmények önmagukért beszélnek! 
Természetesen mindezek a fejlesztések, újdonságok, és törekvések azt a célt szolgálják, hogy olyan komplex megoldást tudjunk adni a Te vállalkozásodnak, mely segít, hogy a céged stabilabb legyen, több lábon álljon, növelni tudd értékesítésedet, és mielőbb elérd üzleti céljaid. Ebben az Üzleti Randi partner!
Köszönjük minden cégnek a bizalmat, aki megtisztelt bennünket ebben az évben, és részt vett valamelyik találkozónkon, vagy a MÜV előfizetője lett!
Mi lesz 2013-ban?
Sikereinknek természetesen nincs vége, hiszen jövőre ismét lesz 5 országos Találkozó (január 31., március 22., május 30., szeptember 26., és november 28.), több tematikus Prémium találkozót, és egyéb rendezvényt tervezünk, amellett hogy fejlődik a Mentor Program, és havonta lesznek Klubnapjaink is.

NE FELEDD, A KAPCSOLAT TŐKE ÉS KAMATOZIK - HA ENGEDED!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése