2012. augusztus 9., csütörtök

Egy új, innovatív programot indítottunk, mely megdöbbentő eredményeket hozott

A találkozó után is "fogjuk" a
klubtagjaink kezét
Elég sok találkozó után tapasztaltuk azt, hogy bár mindenki nagyon lelkes azon a napon, a kezdeti buzgóság igencsak alábbhagy. Ennek pedig az a következménye, hogy jó üzletek, együttműködések maradnak el.
Eldöntöttük, hogy ezt nem hagyjuk!

Tudatos stratégia mentén hívtuk életre a Mentor Programot
Sokan nem tudják, mit kezdjenek a megszerzett kapcsolatokkal, hogyan vigyék tovább a megkezdett beszélgetéseket, miként profitáljanak belőle.
Ez teljesen magától értetődő, hiszen a kapcsolatépítés nem egy könnyű dolog, viszont lehet tanulni, fejleszteni.
Ezért májusban a jubileumi 25. Üzleti Randi Találkozó után Klubtagjaink részére teljesen ingyenesen elindítottuk az intenzív Mentor Programot.

A Program lényege
Egy-egy találkozó után is fogjuk tovább a klubtagjaink kezét és tippekkel, ötletekkel, szakmai tudásanyagokkal, gyakorlatias példákkal segítjük, hogy a megszerzett kapcsolatokból a legtöbbet ki tudják hozni a mentoráltak.

Kontroll / kíváncsiság
A májusi találkozó után kiküldött anyagok hasznának, na meg az üzleti kapcsolatok eredményességének nyáron, telefonon kérdeztünk utána.

Négyféle kategóriát állítottunk föl az alapján, kinek milyen eredménye született.
1-es szint: Nem történt semmi a találkozó után: se telefon, se email, se árajánlat, se személyes találkozás.
A résztvevők 6% sorolható ebbe a kategóriába.
2-es szint: Csak 1 kontaktus jött létre: telefon, email, köszönőlevél, 1 találkozás, de nincs most egyelőre folytatás, továbblépés.
A résztvevők 24% sorolható ebbe a kategóriába.
3-as szint: Már több konkrétumról lehet beszélni: találkozás, email, telefon, egyeztetés, árajánlat, ajánlást adott-kapott, konkrét együttműködésről beszéltek - de még nincs üzlet.
A résztvevők 31% sorolható ebbe a kategóriába.
4-es szint: Konkrét eredmények, üzletek születettek: ajánlást kapott, üzlet született, közös pont, együttműködés alakult ki, megrendelés történt. stb.
A résztvevők 39% sorolható ebbe a kategóriába.
Azt gondolom, hogy a számok önmagukért beszélnek.
Gondolj bele: 1 nap, egy találkozó után, 60-70 cég között, ilyen szép eredmények születtek.
És a májusi találkozó mentorálási időszakának még nincs is vége!!!

És most jön a megdöbbentő bejelentés!
Mind a májusi találkozón résztvevőktől, mind a klubtagoktól egy űrlapon nagyon fontos információkat gyűjtöttünk be a nyár folyamán.
Az irányított kérdéseket kb. klubtagjaink fele töltötte ki eddig, viszont már most megdöbbentő eredményeket tapasztalunk.
Csak az első kérdésre adott válaszok alapján, összesen 113 kapcsolódási pontot, konkrét üzleti lehetőséget tudunk kiajánlani az elkövetkező napokban a klubtagjaink számára!!!!!

Ahhoz, hogy ezek ne csak kiküldött cégnevek legyenek, hasznos „magyarázó” tippekkel, ötletekkel segítjük a kapcsolatok sikerességét!
A kapcsolódási pontok várhatóan tovább javítják a megkötött üzletek irányába a fenti statisztikát!

Az Üzleti Randi Klub új innovációja, a Mentor Program úgy tűnik, jól vizsgázott, és képes konkrét üzletet hozni a klubtagoknak.


Kovács Anett
a Mentor Program felelőse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése