2012. január 4., szerda

Itt a bizonyíték: így lehet egyről a kettőre jutni 2012-ben

Mihalcsik László

Az egyik klubtagunk példáját hozom motivációként, hogy az új év kezdetén biztassam mindazokat, akik félnek a rossz kilátások miatt. A példa mutatja, hogy igenis van új üzleti, fejlődési lehetőség, bármilyen elkeserítő a hangulat az országban.
Nézzük akkor Mihalcsik László beszámolóját:
Cégünk az Indi Europa Kft. közel egy éve csatlakozott a KÜR Klubhoz. Az Üzleti Randi ígérete szerint a rendezvényeken lehetőséget biztosítanak a kkv-k számára, hogy a vállalkozások a jövőbeni lehetséges együttműködéseiket megkezdhessék.
Számunkra ezen ígéret maradéktalanul teljesült, hiszen több vállalkozással is folyamatos kommunikáció indult meg az év során. Több kapcsolatot és ajánlást biztosítottunk a rendezvényeken megismert cégek számára felhasználva meglévő kapcsolati tőkénket. Összehoztuk a feleket, természetesen önzetlenül.
De mi is profitáltunk bőven. Az Indi Europa Kft. a találkozón megismert vállalkozások közül többel is együttműködési megállapodást kötött, hiszen a képviselt termékek és szolgáltatások mindkét fél számára értékesnek tekinthetők. A legsikeresebb kapcsolatunk azonban egy olyan együttműködés, melynek a végeredménye egy cégalapítás lett.

A szolnoki rendezvényen megismerkedtünk az egyik cég képviselőjével, akivel az első nyílt beszélgetést követően egyre több és több egyeztetés történt.
Az üzleti kapcsolat átalakult egy baráti kapcsolattá, mely egy nagyobb lendületet adott az elméleti tervek megvalósulásához.

A végeredmény a PK-TECH Kft. létrehozása lett, mely céget idén nyár végén jegyeztettünk be. Azóta az új cég és az Indi Europa Kft. több sikeres projektet hajtott végre, amelyet az alapos tervezésnek és a cégek között meghatározott pontos szerepvállalásnak köszönhető.
A nyílt kommunikációval és a folyamatos - alapos tervezéssel értük el, hogy olyan cégekhez jutottunk el, melyek eddig megközelíthetetlenek voltak.
Jelenleg beszállítunk és szolgáltatunk a gyógyszer, elektronikai, jármű, élelmiszer és hadiiparban érdekelt nemzetközileg is ismert és elismert nagyvállalatoknak.

És ez még csak a kezdet...

Köszönettel, Mihalcsik László

Miben áll László sikere? 
Mihalcsik úr nem félt az együttműködéstől. Képes volt időt szánni arra, hogy üzleti céljai megvalósításához építse, ápolja kapcsolatait. Az üzlet bizony nem jött azonnal. Sokan sajnálják az időt arra, hogy kapcsolataik építésére figyelmet fordítsanak - mondván, nem hoz azonnal hasznot, és egyébként is rendkívül elfoglalt a cégvezető.

Véleményem szerint manapság az üzleti kapcsolatok olyan mint az arany. Mindig is komoly értéke volt, de a gazdasági válság idején folyamatosan emelkedik az "árfolyama".
Most van itt az ideje, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek akár egész éved sikerét meghatározhatják, illetve még annál is többet.




Ha te is szeretnél ilyen sikereket, jöjj, vegyél részt a 2012-es év első, országos üzleti kapcsolatépítő találkozóján január 27-én, Budapesten.

Bővebb információt itt találsz >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése