2011. szeptember 20., kedd

Akiktől érdemes tanulni, és együtt is lehet velük működni

Nem tudom, ki hogyan van vele, de engem mindig is roppant érdekelt, hogy egy cég mitől fejlődik. Főleg a mai gazdasági körülmények között - amikor annyi bedőlésről hallani - mi kell ahhoz, hogy valaki egyről a kettőre jusson, sikereket érjen el, elismert legyen a saját piacán.
Bizonyára - hozzám hasonlóan - sokan szeretik a sikersztorikat. Miért?
Rengeteget lehet tanulni belőle: hozzáállást, szemléletmódot, kitartást, stb. Persze, ettől függetlenül vallom, hogy mindenkinek a saját útját, a saját hangját kell megtalálni, és nem másokat utánozni.

Éppen ezért szeptember 29-én már a második olyan találkozót szervezzük, ahol nagyobb, sikeres, fejlődő cégek is jelen lesznek. Egy kerekasztal beszélgetés formájában kérdezem őket a sikerük titkáról, arról, hogyan segítették őket a kapcsolataik, illetve milyen üzleti együttműködésekre nyitottak akár kisebb, akár nagyobb cégekkel.

Beszélgető társam lesz a szegedi SZILÁNK Zrt. beszerzési vezetője, aki az ország egyik jelentős üvegipari gyártó cégét képviseli. Termékeik jelentős részét exportálják. Most építenek egy gyártó komplexumot, ami a hatékonyságot segíti. Saját elmondása szerint több száz területen (alkatrészeken át szolgáltatásokig) szoktak keresni beszállítókat.

Az AXIÁL Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő mezőgazdasági gépekkel foglalkozó magyar vállalkozás, amelynek számos külföldi érdekeltsége is van. Lehet, hogy sokan nem tudják, hogy a rendszerváltás idején, mindössze százezer forintból indult a családi vállalkozás. Az Axiált a beszerzési vezető, és az alkatrészüzletág igazgató fogja képviselni.

A CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft. hódmezővásárhelyi vállalat. Jelenleg 600 embernek ad munkát. A fejlődését a vállalaton belüli aktív kutatás-fejlesztési tevékenységének is köszönheti. Mostanában a sajtó is foglalkozott velük, hiszen több alkalmazottja svájci frank hitelét kifizette. Számos díjat és elismerést is kapott az elmúlt években. Ezekről bővebben az ügyvezető fog beszélni.

A GALLICOOP Pulykafeldolgozó Zrt. Magyarország jelenlegi legnagyobb, vertikális pulykahús termelő integrációjával rendelkezik, aki szintén komoly eredményekkel büszkélkethet. A céget a belkereskedelmi vezető képviseli.

Meggyőződésem, hogy ezektől a vállalatoktól, és maguktól a vezetőktől is rengeteget fog tanulni az, aki ott lesz. De mivel ez egy kapcsolatépítő rendezvény, alkalom is lesz arra, hogy személyesen beszélhessen velük az, aki potenciális partnert lát bennük.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen meghallgatnád "titkaikat", beszélnél velük személyesen, illetve azokkal a nyitott, együttműködésre kész (legalább 26 iparágból érkező, de ennél sokkal több) kkv-kkal, akik ott lesznek, garantálom, hogy nem fogod megbánni sem az időt, sem a pénzt, amit rááldoztál.
Ha még nem voltál még ilyen találkozón 35% kedvezménnyel szeptember 23-ig jelentkezhetsz!
Természetesen várom a klubtagokat és a volt klubtagokat is!

Bővebb információ és jelentkezés >>>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése